Vy neznáte Anděliku? Neznáte své zdraví.

Neznáte Anděliku v Plzni? Skvělé děvče, šikovné, hezké a podnikavé. Možná nevíte co to bylinky a BIO je. Krmíte se Éčky a výrobky z Masokombinátů plné dusitanových směsí chemicky urychlené ke spotřebě to už nejsou to co pamatujeme z nedávné doby t.j. krásně přírodním dřevem z tvrdé švestky a jiných voňavých čistých  paliv v domácí udírně už nejsou tím chutným a bezrizikovým pokrmem našich dědečků.
Andělika

Webová stránka Andělika.cz
Dosud jste neměli tu správnou bolestivou ledvinovou koliku, kdy za silných bolestí se kamínek z ledvinových pánviček prodírá močovody ven. Tak končí několikaletý přívod solí do organizmu. A jste bez doporučení klienty bylinkových čajů krásné Angeliky. Vězte, že k tomu při dnešních civilizačních útocích na organizmus tam dospějete velmi brzy. Zajímejte se proto o zdravé přírodní produkty, chcete přece dlouho a bez bolesti žít, nebo ne?

ANDĚLIKA.CZ - byliny, čaje, bio potraviny, bezlepkové a dia potraviny, přírodní kosmetikae-shop: http://www.andelika.cz/ Prodejna v Plzni: Hruškova1248/1
 Bylinky - zdraví za pár korun

Bylinky pomáhají lidem již od pradávna s nejrůznějšími neduhy a nemocemi ať už se jedná o obyčejné nachlazení, kašel či něco závažnějšího jako je cukrovka nebo vysoký tlak. V tom prvním případě jsou poznat účinky již během několika dnů, ve druhém je to běh na delší trať, protože takové choroby nevznikají ze dne na den a proto je i k jejich zbavení se zapotřebí delšího času.

Příčiny nachlazení, chřipky, kašle apod. bývají v oslabené imunitě nebo vlivem prochladnutí či nakažení od jiné nemocné osoby, pokud se jedná o kapénkovou infekci nebo virózu. Ideální je předcházet podobným neduhům prevencí posílením obranyschopnosti organismu konzumací dostatku vitamínů, minerálů a stopových prvků v přirozené podobě (min. 5 porcí ovoce a zeleniny denně) a také je vhodné do pitného režimu zařadit některé bylinky. Mohou to být např. echinacea (třapatka), jitrocel, šípek, rakytník atd. Při prvních příznacích propukající nemoci je dobré požívat 3x denně bylinkový čaj např. z květu lípy, černého bezu, divizny, listu jitrocele a květu echinacey proti nachlazení a suchému kašli ještě navíc sléz květ i list nebo při zahlenění pomůže květ i list podbělu. Květ podbělu se ovšem může užívat pouze v malém množství a nikdy ne déle jak 14 dní. Ve vysokých dávkách může být nebezpečný! Obvykle postačí k úlevě takovýchto potíží 3 – 5 dní.

Příčina závažnějších chorob bývá nejčastěji nesprávný životní styl, a proto by se měl každý sám nad sebou zamyslet, dokud je čas, a naučit se žít tak, aby jeho tělo mohlo fungovat na 100% a nepotrestalo ho nemocí. Pokud se ovšem už tak stalo, nic není ztraceno. Bylinky mají svoji sílu a neměli bychom na ně zapomínat. Pravidelným užíváním a úpravou životosprávy se může zdravotní stav zlepšovat poměrně rychle. Existují stovky druhů bylin, a proto je těžké doporučit nějakou univerzální směs. Každý člověk je ojedinělý a proto je dobré nechat si poradit od někoho, kdo vezme v potaz celkový zdravotní stav i životní styl a sestaví plán přesně na míru včetně receptu na bylinkový čaj. Směs bylin podle receptu vám poté namíchají v prodejně bylinek. Vyjde vás to jen na pár korun na rozdíl od drahých chemických medikamentů, se kterými kupujete také jejich nežádoucí vedlejší účinky. Samozřejmě lze i kombinovat klasickou medicínu s alternativní, pak bylinky podpoří účinek léků a potlačí jejich škodlivé vedlejší účinky.

Stojí za to vyzkoušet na vlastní kůži, co bylinky za pár korun dokážou. 

Štítky a MENU

1968 Afektivní neurověda Afrodisiaka Afty Alergie Alternativní medicina Alzheimerova choroba Americké školství Americké zdravotnictví Amerika Anatomie Antioxydanty Ateroskleróza Biochemie Bioklimatologie Blogy Bolest Bolesti nohou Bršlice kozí noha Aegopodium podagraria L. Bylinky Bylinky a spánek cervicocraniální syndrom Cestovní medicina Citový mozek Civilizační nemoci Crux medicorum Dehydratace Demence Dengue Deprese Deprivanti a deprivantství Dětská obezita Dětské lékařství Diabetes mellitus Diferenciální diagnostika Divizna velkokvětá Dna Domácí lékárna EKG Elizabeth Blackwell Emergency emoce Empatie Epidemiologie Erythema migrans Etnika Febrilní křeče Flejberk Fotografie Freud Frustrace Fysiologie Fytoterapie Gastroenterologie Gaudeamus igitur GDX Access Glaukom Google Hemagel Hepatologie Historie Horečka Humor Humor v medicíně Hyperkinetická porucha Hyperpyrexie Hypertensní choroba Hypertenze Hypnotika Chirurgie Cholera Cholesterol Chronický únavový syndrom Chřipka Imunita Infekční koutky Infekční nemoci Insomnie Interna a kardiologie Invaze Ischemická choroba Janae Bradley Kašel Klysma neboli klystýr Kognitivní Kráťa Laboratorní diagnostika Léčivé rostliny Ledviny Lékárny Léky nové generace Lymeská Borelióza M.Parkinsoni Marek Slabý Matka a její dítě Max Kašparů Medicina Meduňka Metabolický syndrom Meteorosenzitivita MIKROBIOLOGIE Mikrobiom Mikroorganismy Minerály moderní medicina Motivace Mozek Mozek a drogy MUDr. Jan Hnízdil MUDr. Plzák Nefrologie Nemoc z líbání Nemoci dospívání Nemoci prostaty Nemoci štítné žlázy Nemocný vypráví Neuroanatomie a neurofysiologie bolesti Neurologie Nobelovy ceny Novinky a zajímavosti Objevy Očkování Oční (ophthalmologie) Oheň Oldřich Vinař ORL Osobnost lékaře Osobnostní patologie Ostatní Ostropestřec mariánský Paliativní medicina Patologie Placebo efekt Počasí Počítače a diagnostika Porodnictví a gynekologie Porucha metabolismu Pozitivní myšlení Preexisting condition Premenstruační syndrom Prevence Probiotika Prof. Koukolík prof. Matějček Prof. MUDr. Pavel Pafko Propedeutika Prostata Proteiny Přetížení organizmu Psychiatrie a psychologie Psychoaktivní látky Psychopatie Psychosomatická medicina Racionální výživa Radkin Honzák Radost Rakovina prostaty (caP) Relax Rychlá pomoc Sanitka Sanitka Mercedes veteran Sociální sítě Somatizace a imunita Spánek a jeho poruchy Speciální pedagogika Sport Sportovní lékařství Stáří Statiny Steak Steatóza jater Stomatologie strach stres Školní zdravotní služba Tonometry TOPLekar.cz Toxiny Transplantace Třezalka Urologie USA Úvod úzkost Verše Vilcacora Virosa Vitaminy Vlídné slovo Vtipné a pozitivní Zácpa Obstipatio Závislost Zdraví Zdravotní pojištění Ze života lékařů Ze života sestřiček Zvěřina Židovský Životospráva a dlouhý život